Sloepvaren en Dineren

Een 3 gangen menu Sloep en Diner, prijs per persoon € 59,50 inclusief 3 uur sloep varen. (te reserveren vanaf 4 personen)

  Voorgerecht

  • Romige tomatensoep
  • Champignons met gehakt en warme knoflooksaus uit de oven (ook vegetarisch mogelijk)
  • Carpaccio

  Hoofdgerecht

  • Ouderwets platte schnitzel met champignonroomsaus
  • Saté van varkenshaas met satésaus, kroepoek en atjar
  • Op de huid gebakken zalmfilet met Hollandaisesaus

Geserveerd met gebakken aardappels, verse dikke, frisse salade en oerfrieten met mayonaise.

  Nagerecht

  • Petit Grand Dessert

Geniet na afloop van uw tocht van een heerlijk diner in de Harderhaven. We hebben een lekker menu samengesteld samen met Restaurant ‘t Huus van Suus.

Wilt u liever afsluiten met een barbequeue in de haven, ook dat is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.