Sloepvaren en Dineren

Een 3 gangen menu Sloep en Diner, prijs per persoon € 59,50 inclusief 3 uur sloep varen. (te reserveren vanaf 4 personen)

  Voorgerecht

  • Romige tomatensoep
  • Gevulde portobello met geitenkaas, gekarameliseerde zilverui em honing
  • Carpaccio van rund

  Hoofdgerecht

  • Ouderwets platte schnitzel met champignonroomsaus
  • Saté van varkenshaas met satésaus, kroepoek en atjar
  • Op de huid gebakken zalmfilet met dille-witte wijnsaus

Geserveerd met gebakken aardappels, verse dikke, frisse salade en oerfrieten met mayonaise.

  Nagerecht

  • Petit Grand Dessert

 

Bovenstaande menu is seizoens gebonden en kan afwijken.

Geniet na afloop van uw tocht van een heerlijk diner in de Harderhaven. We hebben een lekker menu samengesteld samen met Restaurant ’t Huus van Guus.

Wilt u liever afsluiten met een barbequeue in de haven, ook dat is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.