Sloep-rally puzzeltocht

Ontdek het Veluwemeer en Wolderwijd rondom Harderwijk en Zeewolde op een heel speciale manier door middel van de sloep-rally puzzeltocht! Kennis, samenwerken en zoeken zijn keywords in deze fantastische rally. Lachen, gieren en brullen tijdens deze tocht.

Tijdens deze sloep-rally zullen jullie mooie plekken op het water ontdekken.

In groepen van minimaal 4 stap je in je eigen sloep en krijg je een puzzelformulier mee. Op dit formulier staan kennisvragen over het gebied waarin je je bevindt. Maar let op, want het gebruik van internet is niet toegestaan. Het gaat om jouw kennis en om aanwijzingen die je tegenkomt tijdens de vaart. Daarnaast zullen er ook opdrachten op het formulier staan, die uitgevoerd moeten worden en  zoekopdrachten op staan. Op het moment dat er een opdracht gevonden is, zal deze op de foto gezet moeten worden. Zo kunnen wij controleren of jullie er ook daadwerkelijk geweest zijn.

Het gaat natuurlijk ook niet om de snelheid, maar vooral om lekker te relaxen op het water en toch leuk bezig te zijn met competitie-elementen. Degene die meeste opdrachten volbrengt en de meeste juiste antwoorden heeft, is natuurlijk de winner.

Tevens krijgt men een drankje en snack mee. En wie weet is er voor het winnende team nog een leuke prijs. Eventueel is het programma af te sluiten met een borrel, diner of bbq op een van de eilandjes.

Nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een leuk programma en offerte op maat.

Programmavoorbeeld

Tijden zijn in overleg aan te passen

13.00 uur Aankomst en instructie
13.30 uur Start sloep-rally
16.30 uur Einde sloep-rally
17.00 uur Optioneel start borrel en/of bbq

Prijs v.a. € 25,00 p.p.*

inclusief:

  • Sloepvaren
  • Puzzeltocht
  • Waterkaart
  • Wat lekkers
  • Drankje
  • Brandstofverbruik
  • Reddingsvest indien nodig

N-Joy het water!

* prijs afhankelijk van totaal aantal personen per sloep